Domeniul de Aplicare a PCP in India

Potrivit unui raport recent, va exista o nevoie de 50.000 de CFPs în India, în următorii câțiva ani. În prezent, India are aproximativ 450 + CPFs. După ce faci PCP de golf de locuri de muncă vor fi oferite în bănci, sectorul asigurărilor și serviciilor financiare sector. Cu activitatea a crescut pe frontul de retail și în special cu Relationship Banking câștigă popularitate, băncile și instituțiile financiare se uita de personal, care au o cunoaștere dornici de Planificare Financiară. Aceste companii fac instruirea personalului cu privire la planificarea financiară, precum și. Cursul PCP este în curs de publicitate pe scară largă astăzi. Un număr tot mai mare de bănci, cum ar fi ICICI Bank, Standard Chartered Bank și alții sunt ceea ce face obligatoriu pentru managerii de relația lor de a dobândi organismelor de reglementare de certificare PCP, cum ar fi SEBI, IrDA și PFRDA etc sunt educarea treptat și încurajarea persoanelor de a consulta CFPs pentru nevoile lor financiare.

Certified financiar Planificator desemnarea PCP este o marca de certificare pentru planificatorii financiare conferite de către Consiliul de Certified financiar Planificator de Standarde. Pentru a primi autorizația de a utiliza denumirea, candidatul trebuie să îndeplinească educație, de examinare, de experiență și cerințele de etică, și să plătească o taxă de certificare în curs de desfășurare. Ea are un domeniu de aplicare bun în India și puteți obține un loc de muncă bun.

Cariera în PCP: CERTIFIED PLANNER FINANCIAR (CFPCM) CFPCM este cel mai căutat după desemnarea orice planificator financiar ar putea dori să achiziționeze. Acest lucru este considerat ca fiind cea mai înaltă calificare standard, în domeniul planificării financiare.

Să adere la acest curs trebuie să fi terminat de absolvire și ar trebui să aibă 3 ani de experiență în sectorul serviciilor financiare, în orice capacitate. Din domeniu, altele decât finanțe, unul trebuie să aibă 5 ani de experiență. Interesant, chiar 10 +2 candidat trecut pot face acest lucru, desigur, dar acestea trebuie să aibă o experiență mai mare în domeniu aliat de finanțare. În cazul în care un candidat nu are experiența necesară, ei încă mai pot face acest curs și după ce trece ele vor rămâne la fel de AFP (Planificator financiar asociat) pana se dobândesc experiența de muncă necesară.

Odata ce nivelul lor de experiență se realizează acestea pot aplica pentru schimbarea stării de desemnare a deveni un Institut CFPCM nouă eră de Studii Profesionale (PIN) este un furnizor de educație a acestui curs și pe care le oferă acum acest curs de prestigiu în modul de Învățământ la Distanță. Acesta oferă o oportunitate de viață pentru a dobândi această valoare adăugată calificare după aderarea la acest program și clearance-ul de succes a examenelor oricine poate face cursuri de PCP, în India pentru a face cariera mai departe.

Verificați-vă dacă vă sunt potrivite pentru o cariera de planificare financiară. Adresați-vă următoarea întrebare pentru tine și în cazul în care răspunsul este “da” la cel puțin trei întrebării apoi intra in planificarea financiară ar putea fi o mișcare inteligentă carieră pentru tine.

Sau bucurați-vă după știrile financiar 1.Do ați investi?
2.Sunt te auto-motivat și ambițios?
3.Would te consideri detaliu orientat, și bine organizat?
Vă 4.Are confortabil folosind un calculator pentru a efectua funcții de matematica?
5.Do vă bucurați de întâlnire și interacționează cu tot felul de oameni?
Vă 6.Are un bun ascultător?

Cunoașterea este rege. Veți afla despre Planificare Financiară mult mai valoros va fi în piață.

About the author

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *