Samsung Galaxy Ace S5830 Smartphone 3G 5 MP Wi-Fi GPS

Samsung Galaxy Ace S5830 este o versiune internațională a S5830L telefon quad-band. S5830 este fabricat pentru piața internațională și dispune de funcționare dual-band în segmentele de frecvență de 900 MHz și 1900. Este un dispozitiv 3G recunoașterea DLNA rețea. În cazul în care ISP-ul folosit este compatibil DLNA, dual-band Galaxy Ace este capabil de viteze de rețea wireless 3G.

Având în vedere că Galaxy Ace S5830 recunoaște WiFi networking standardul 802.11 b / g / n și folosește sistemul de operare Android (v 2.2), aceasta este capabilă să recunoască nu numai hotspot-uri publice locale, astfel încât se poate păstra legătura cu Internet pentru până la 11 ore pe de o încărcare a bateriei, dar poate, de asemenea, fi integrate într-o rețea de domiciliu care utilizează un router mai vechi decât poate recunoaște doar 802 b / g, ceea ce înseamnă că puteți folosi și actualiza acest smartphone, ca parte din rețeaua de acasă. Se face de asemenea, utilizarea masivă a tehnologiei Bluetooth, astfel încât să puteți sincroniza alte dispozitive să-l sau îl puteți sincroniza la PC prin Bluetooth. Camera de 5 MP vă oferă partajarea instantanee a imaginii și cu cantitatea corectă de memorie se poate ocupa, de asemenea, unele treburi filmare destul de sofisticate.

Deoarece sistemul de operare Android este legat de Google și varietatea largă de aplicații deschise, se poate avea acces la 200.000 sau mai multe aplicații în acest moment. De la producător, acesta este echipat pentru a păstra legătura cu e-mail, mesaje text și SNS, astfel încât se poate sta imediat legătura cu nu doar prieteni, familie, dar, de asemenea, la birou, prin mesaje text și aplicații web oferite.

S5830 oferă o abordare sofisticată pentru crearea de rețele, deoarece nu recunoaște rețea Google și ar trebui să recunoască ultima opțiune Google de social networking, Google+, o aplicatie care permite o pentru a crea un “cerc social” de prieteni minimalist, dar, cu toate că nu oferă un număr de garanții, astfel încât se poate păstra legătura cu cei pe care vrea să țină legătura cu, păstrând în același timp alții afară. Este o bucată frumoasă de muncă, care ajută la asigurarea un pic mai mult de securitate a rețelei decât alte vehicule de social networking oferă. Ei vor ajunge probabil la acest punct, dar Google va fi, probabil, oferind chiar și mai sofisticate aplicații. Întreaga piață smartphone-uri pare să fie într-o stare de flux foarte mare în acest moment ca fiecare rețea se luptă pentru a menține oprire de top.

Google, deși, din moment ce acesta este disponibil pentru PC-uri și smartphone-uri, din cauza sale strânse legături la Android este de natură să mențină o ușoară avantaj în acest departament. Vorbind de margini, S5830 oferă mesaje text predictiv, deoarece umple golurile după ce cineva a tastat una sau două litere. S5830 oferă, de asemenea, tehnologia Swype, care vă permite unul a lovit unul din cele două locuri de pe tastatura QWERTY, cum ar fi touch-screen aplicația și Ace completați în scrisorile unul este de dactilografiere, un alt tip de modul de tastare predictive. Touch-screen sensibil actualizează repede ca Ace ruleaza pe un procesor de 800 MHz și o poate instala până la 32 GB de memorie microSD astfel încât unul are suficientă memorie pentru a compensa lipsa de un procesor super-mare viteză.

-Ecranul tactil complet integrat, de asemenea, permite o organiza contactele în patru categorii, astfel încât o poate avea tipul de monitor unul nevoi. De exemplu, dacă-i place o istorie de e-mailuri sau texte, se poate folosi organizatorul pentru a afișa istoricul. Alte caracteristici ale acestui organizator includ permite o pentru a organiza în jurul activitate, e-mail sau tip de informații. Toate aceste informații sunt afișate pe o înaltă rezoluție HVGA ecran de 3.5-inch.

Ace este un smartphone compact care o oferă un grad ridicat de flexibilitate și integrare web, datorită sistemului său de operare într-un pachet care este de 4,2 inchi cu 2.4 inci cu 0,4 inci și care cântărește 3.5 uncii. Acesta oferă, de asemenea, built-in capacitatea de GPS cu suport A-GPS, astfel încât, cu acces la Google Earth și Maps, disponibile prin aplicații Android, Asul poate acționa, de asemenea, ca un dispozitiv de navigare sofisticat, precum și un smartphone.

About the author

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *