Principalele Utilizari ale Lucernei Verzi

Lucerna verde stoarcere la domiciliu a avut un val de popularitate atunci când fanii lucerna verde a devenit exasperat la prețul de faptul că unele magazine alimentare de sanatate si cafenele au fost de încărcare pentru o lovitură mic de elixirul verde. Dar acum, majoritatea oamenilor cumpara lucerna verde în Marea Britanie sub formă de pudră sau sub formă de capsule. Organic furnizorul supliment alimentar Rainforest Foods (http://www.rainforestfoods.co.uk/) se uita la diferitele modalități în care puteți lua lucerna verde la domiciliu: ca un suc de casă, sub formă de pulbere adăugat la băuturi sau sub formă de capsule.

lucerna-verde-1

Una dintre principalele atractii ale lucerna verde Stoarcere la domiciliu este ca, daca creste propria ta lucerna verde tu trebuie sa platiti doar pentru boabele de grâu și unele pământ și aveți foarte propriul dvs. de aprovizionare lucerna verde curat. Din păcate, nu sa că destul de simplu, cu toate acestea. În primul rând, în creștere lucerna verde la domiciliu nu este deloc ușor. Oamenii cred că, probabil, de succesele lor din copilarie la creson creștere și presupun că va fi de navigatie simplu. Unii oameni verde-degete au un mare succes, dar de multe găsi că un număr bun de semințe nu germina și reușesc să crească o cantitate foarte mic de lucerna verde, dacă este cazul. Seminte de lucerna verde Ungerminated poate dezvolta mucegai, care pot fi transmise între plante și chiar produce reacții alergice.

Presupunând ați recoltat cu succes lucerna verde ta homegrown, cu toate acestea, există încă Stoarcerea real de făcut. Ai putea găsi de bine acest lucru mai mult de impozitare decât ai fi imaginat. De fapt, dacă nu ați achiziționat un storcător de fructe făcute special pentru lucerna verde, ai putea găsi doar despre imposibil. Storcătoare făcute pentru fructe și legume lucra rapid, distrugand fibrele de fructe sau legume, în timp ce storcătoare lucerna verde lucra mult mai lent, stoarce sucul de la fibrele dure lucerna verde. Multe juicers lucerna verde sunt manual, deși există unele electrice de pe piata, cu nici un fel fiind potrivit pentru stoarcere altceva decât iarbă de grâu. lucerna verde stoarcere la domiciliu înseamnă a cumpara o noua piesa de kit de bucătărie, care are o utilizare exclusivă – nu este ideal pentru o activitate în parte cu scopul de a economisi bani. Apoi, exist energia cheltuit, fie în termeni de electricitate pentru a alimenta un alt aparat, sau energia fizică este nevoie pentru a extrage sucul manual (uneori de mai multe ori peste, în scopul de a obține suficient).

Nu e de mirare, atunci, că iarba de grâu a lua sub formă de pulbere sau capsule formă a decolat. Cumpararea praf lucerna verde este acum foarte ușor datorită la internet (oferindu-va asigura furnizorul de produse alimentare de sănătate utilizează lucerna verde organic de calitate) și pentru că praf lucerna verde de calitate a fost deshidratat imediat după recoltare, conținutul nutrițional este la fel de impresionant ca și de suc de lucerna verde proaspat. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați o linguriță de apă sau suc dată sau de două ori pe zi, mult mai simplu decât toate aceste încercări de creștere, recoltare și sucuri! Sau pur și simplu să ia capsule lucerna verde (de obicei, între opt și zece capsule pe zi), așa cum ați face cu suplimente de vitamine.

Nu este ceva foarte atrăgătoare despre lucerna verde sucuri acasă, acolo nici o îndoială. Este foarte mult se potrivește cu un holistica, mod organic, auto-suficient de viață. Dar realitatea este, majoritatea dintre noi pur și simplu nu aveti timp (și în cazul în care s-au cinstit, înclinația), pentru a merge la acest efort, dar poate dori în continuare de beneficiile pentru sanatate ale lucerna verde in dieta noastra. În acest caz, la îndemână forme pulbere și capsule sunt ideale.

Rainforest Foods vinde lucerna verde de înaltă calitate, atât ca pulbere și capsule, care este certificat organic de Soil Association. Acesta furnizează, de asemenea, alte suplimente alimentare naturale, cum ar fi iarba de orz, Acai Berry, Maca și mai mult. Pentru a vizualiza intreaga gama, vizitați http://www.rainforestfoods.co.uk/.

Editori Nota: A lua legatura cu Rainforest Foods, prin intermediul site-ul său la http://www.rainforestfoods.co.uk/.

About the author

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *