Suplimentele din Lucerna Verde sunt Benefice

Beneficiile pentru sanatate ale lucernă iarbă, istoria sa de utilizare și valoarea de suplimente de lucerna verde este ceea ce vom discuta pe scurt.

Ce este lucernă iarbă?

lucerna-verde-29

Acesta este de fapt un membru al familiei mazăre, o leguminoase. Este o cultură importantă pentru bovine și alte animale, din cauza continutului ridicat de proteine, mult mai mare decât ceea ce se găsește în cele mai multe ierburi. Oamenii nu mănâncă de obicei, lucernă iarbă, deoarece conținutul ridicat de fibre. Cu toate acestea, un tânăr germina lucernă licitație este un aliment preferat de sănătate.

Planta matură seamănă trifoi, cu grupuri de flori mici violet, dar de obicei creste mult mai înalt decât trifoi iarba va crește. Lucernă încolțesc se recoltează cu mult înainte de planta ajunge la maturitate, care reprezintă prețul relativ ridicat al produselor alimentare, în comparație cu alte legume.

Beneficii pentru sanatate

Unele dintre beneficiile de sănătate lucernă au fost cunoscute pentru 1500 ani sau mai mult. A fost un medicament pe bază de plante, printre multe vindecatorii traditionali. Este nativ la un număr de țări diferite în zonele cu climă temperată din întreaga lume.

Oamenii de stiinta moderni au confirmat unele dintre beneficiile de lucernă. Acesta a fost folosit pentru tratarea anemiei, care este probabil din cauza conținutului său de fier. Acesta poate fi benefică pentru prevenirea unora dintre daunele de la nivelul de diabet zaharat și de zahăr din sânge ridicat, din cauza conținutului său antioxidant și fito-nutrienti. Acesta a fost de asemenea utilizat pentru a trata afecțiuni ale vezicii urinare și ca o înlocuire a estrogenilor, pentru a crește laptele matern și reduce sindromul premenstrual. Alfalfa iarba este un cunoscut fito-estrogeni, compușii produs de plante care se comporta ca hormon din corpul uman.

Suplimente

Suplimente de lucernă sunt destul de comune, în aceste zile. Ele pot ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei, nivelul de colesterol mai mic nesănătoase; ajuta la prevenirea problemelor de artrita si cancerul de prostata. Calitatea de suplimente variaza foarte mult.

Acestea ar trebui să fie compus din germenii de lucernă, frunzele sau florile. Unii producători folosesc intreaga planta, inclusiv rădăcinile și semințele. Semințele au potențialul de a reduce activitatea enzimei de aminoacizi, care ar putea cauza probleme de sanatate care in greutate din beneficiile lucernă.

Supliment Sursa :: Very Important

În scopul de a obține beneficiile de sănătate de lucernă sub forma de supliment, trebuie să alegeți un producător bun. Este greu de spus, dar cele mai ieftine suplimente de lucernă va fi de cea mai scăzută calitate și pot include semințele.

În cele mai bune suplimente, extractele din frunze și germeni sunt folosite ca ingredient; nu numai ingredient, doar unul din multe. Ai cea mai bună valoare pentru bani dumneavoastră dacă faceți cumpărături pentru un supliment nutritiv multi-care conține vitamine și minerale de bază, precum și o serie de extracte benefice.

Alfalfa Synergy

Unele dintre extractelor de a căuta includ gingko biloba, ceai verde, chimen negru, frunze de măslin, resveratrol și turmeric. Acestea ajuta la reduce riscul de cancer si boli de inima, cei doi criminali mari.

În cazul în care să depună eforturi pentru aportul nutrițional optim, s-ar putea trăi o viață îndelungată, mai sănătoasă. Beneficiile de extract de lucerna verde sunt mari, dar nu e numai nutrienți de care aveți nevoie. Pentru mai multe detalii complete despre Alfalfa Extract și alte extracte din plante și valoarea lor sinergice, vă rugăm să consultați site-ul meu de mai jos. Larry L. Taylor

About the author

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *