Costurile Construirii Caselor pe Structura Metalica

Se pare că toată lumea iubește păsările cântec. Chiar și mințile cele mai de notorietate perturbatoare din istorie, cum ar fi Ghengis Kahn, Adolf Hitler, și Idi Amin, pur și simplu trebuie să fi plăcut sunetul de păsări chirruping ca heruvimi mici pe ramurile copacilor în cursul dimineții. Una dintre cele mai prețuite de păsări cântec este Wren, și astfel subiectul articolului nostru aici este vorba de planuri de case pe structura metalica Wren.

Dacă unul vrea să audă cântând Wrens departe în fiecare dimineață, se poate captura câteva dintre aceste păsări și să le supună o viață de captivitate și posibil mizerie. O opțiune mai bună este de a construi o case pe structura metalica pasăre special pentru aceste creaturi angelice-a exprimat. Pentru a face acest lucru, o nevoie de case pe structura metalica pitulice planuri de case pe structura metalica plans.Wren sunt diagramele de bază pentru construirea unei case pe structura metalica de păsări pentru una dintre cele mai mari sirene ale umanității de cântec. Aceste planuri sunt destul de specifice pentru atragerea acestei specii specifice (deși, desigur, uneori chickadees și alte păsări mici, va apărea, de asemenea, din când în când). Cu atât mai mult cu atât mai bine!

casa-structura-metalica

Pentru a obține cele mai multe din case pe structura metalica ta pasăre, trebuie să obțineți planurile de case pe structura metalica Wren cu cele mai multe bunatati. Selectați cu atenție opțiunea te simti va fi cel mai bun pentru case pe structura metalica ta pasăre. În timp ce multe astfel de planuri sunt disponibile on-line pentru putin sau nici un cost, unele dintre caracteristicile pot fi adăugate pe. În cazul în care acest lucru pare prea dificil, există planuri de case pe structura metalica Wren, care pot fi achiziționate care sunt sigur că pentru a se potrivi cele mai bune caracteristici. Aceste caracteristici includ un acces ușor usi cu balamale, materiale ușoare de construcții, compartimente decent de dimensiuni, pridvoare individuale, și mansarde izolate.

Un pic explicație pentru fiecare dintre acestea este în ordine. În primul rând, având în uși care sunt articulate va permite un acces facil în scopuri de control al cuiburilor de ouă sau simplu curiozitate umană / snooping. Materiale usoare sunt importante în construcții, deoarece reduce șansele unei case pe structura metalica cădea de pe un stâlp într-o furtună sau briza rigid. Compartimentele de dimensiuni relativ mari (de obicei în aproximativ 6x6x12 cm este o sumă bună) își va menține pasagerii confortabil, fără a permite păsărilor mai mare în. În cele din urmă, un pod izolat pur și simplu face pentru o mai mare căldură, și care nu-i place sa fie cald, inclusiv Wrens .

Cântarea de Wrens este incantatoare la ureche și veți avea multă bucurie cu casele voastre de păsări.

About the author

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *